fbpx
Blogg

Ønsker du både rekreasjon og inspirasjon i sommer?

By juni 29, 2021juli 4th, 2021No Comments

En etterlengtet ferietid er her for de fleste. Jobben og livet krever sitt, i tillegg til evigheter med korona-begrensninger. Noen drømmer om rolige dager for å lade batteriene, andre er sulteforet på opplevelser, sosial kontakt og kanskje litt læring og utvikling. Jeg vil gjerne ha litt av alt. 

Er du bevisst på hva DU trenger for å komme ut på andre siden av sommeren slik du ønsker? Spol tiden noen uker frem og se for deg hvilken utgave av deg selv ønsker du å være. For deg selv og for menneskene rundt deg. 

Hva trenger du i sommer for å lade batteriene, få påfyll av noe som er bra som gjør at du kan komme høsten i møte med fornyet energi og styrke? Sove masse? Være i aktivitet? Ut i naturen? Lese gode bøker? Styrke relasjoner til dem du er glad i? 

I sommer trenger jeg aller mest å trene på å ta livet litt som det kommer, innimellom planene jeg ønsker å gjennomføre, så jeg får litt av alt; sove ut, være aktiv, ut i naturen, lese, være med mennesker jeg er glad i. For jeg er tross alt litt redd for at dagene skal bli kjedelige/ensformige om jeg ikke planlegger litt…? Litt planlegging er vel greit – så jeg får mest mulig en slik sommer som jeg ønsker meg, for meg og mine nærmeste. 

I tillegg til rolige dager, opplevelser og sosial kontakt, liker jeg å fylle på med ting som gir meg læring og utvikling. Bli inspirert og finne fornyet motivasjon til jeg går høsten i møte, jobb eller privat. Læring er en viktig energikilde for meg. Noen gode tips har jeg fått som jeg vil utforske; The Complete Conversations with God, av Neal Donald Walsh. En bok som gir mange tankevekkende perspektiver på livet, uten å måtte å være religiøs. Jeg er godt i gang med lydboken og koser meg veldig med den allerede. Et annet boktips jeg har fått er «The Man’s Guide to Women: Scientifically Proven Secrets from the Love Lab about What Women Really Want», av Julie og John Gottman. Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal tolke det boktipset… ? 

Bevissthet om hva vi selv trenger og i tillegg å våge å gjennomføre det, kan være lettere sagt enn gjort. Spesielt om vi har andre rundt oss som forventer og trenger ting av oss. Det er lett å bli salderingsposten i eget liv fordi vi lar andres behov gå foran. Om du også har tendens til å gjøre det, hva er prisen du betaler i lengden for det? 

Kanskje dette perspektivet kan hjelpe deg; Om du har bil har du den typisk på service en gang i året. Hva kostet forrige service? Eller hva med alle pengene du bruker på å forsikre deg selv, familien og eiendelene dine? For å unngå store konsekvenser om noe skulle skje? 

Jeg mener investering i seg selv, kontinuerlig læring og utvikling, oppgradering og forbedring av hode og kropp, er minst like viktig som servicen på bilen eller alle pengene vi betaler i forsikringspremie. 

Er du salderingsposten i eget liv eller tar du regelmessig «egen-service»?  

Vi i MadeToGrow har utviklet et unikt program vi har valgt å kalle «LifeReset». Ikke fordi du nødvendigvis ønsker store endringer, men fordi du er sulten på noe mer. Du ønsker kanskje å utforske hva som bor i deg. Eller kanskje du ønsker å kjenne mer mening og passion i livet. Du har kanskje lyst til å kjenne deg mer trygg på deg selv i møte med muligheter og utfordringer. Eller kanskje du rett og slett bare ønsker å ha mer energi og overskudd. LifeReset vil bidra til at du kan gå høsten i møte med kunnskap og verktøy som vil løfte deg til «neste nivå» i livet. 

Vi har nå sommerpris på programmet. Les gjerne mer her https://madetogrow.no/lifereset-digital/

Med ønske om en rekreerende og inspirerende sommer!

Sissel, MadeToGrow