Foredrag

Om MadeToGrows foredrag

Vi i MadeToGrow har et brennende engasjement for å formidle banebrytende forskning og omfattende erfaring knyttet til utvikling av mennesker, virksomheter og samfunnet. Vår store drøm er å bidra i det viktige arbeidet for å utvikle robuste og bærekraftige mennesker og organisasjoner og gjennom det skape et bedre samfunn for oss alle.

Her er noen av foredragene vi gjerne holder, men vi er opptatt av å treffe de behov du og din organisasjon har, så vi skreddersyr etter avtale.

Er du bevisst det enorme uforløste potensialet i din organisasjon?

Organisasjoner klarer i liten grad å utvikle og høste det enorme potensialet i deres humankapital. Hvorfor? Fordi få har kunnskapen om hva som skal til for å ta ut dette. De fleste går på jobb og gjør så godt de kan, men de fleste mangler innsikt i hva som faktisk er av avgjørende betydning. Lær hvordan kombinasjonen av forskningsfeltene ledelse, psykologi, nevrovitenskap, epigenetikk og helse gir oss banebrytende svar, som også vil redusere store kostnader og produktivitetstap.

Legger din skole til rette for at lærerne kan bygge livsmestring i elevene?

Alle som har valgt å bli lærer har et unikt engasjement for barn og unge og brenner for å bidra til at de kan lære og utvikle sitt potensial. I stedet føler mange seg stresset og overveldet, de sliter med å balansere jobb og privatliv, samt dårlig fysisk og mental helse. Dette bidrar til at elever ikke får de beste forutsetningene for å lære og prestere på en god nok måte og øker risiko for frafall. Få forskningsbasert kunnskap og metoder som styrker skolens læringsmiljø, elevenes prestasjoner og bygger robuste lærernes?

Hvordan kan growth mindset bidra til mestring og sterkere prestasjoner?

Hva betyr det å ha growth mindset og hvorfor kan våre tanker om oss selv, våre evner, talent og egenskaper ha en avgjørende betydning for hva vi får til på ulike arenaer i livet? Tanker er det som hjelper eller hindrer oss i hverdagen og livet. Antakelser om hva vi eller andre kan eller ikke kan gjøre og få til. Begrensninger gjør oss usikre, holder oss fra å hoppe ut i spennende utfordringer, fra å holde ut når vi møter motgang og tapper oss for energi. Vårt mindset påvirker også hvordan vi ser på andre menneskers potensial og hvordan vi får til utvikling og mestring på ulike arenaer i livet.

Medarbeidere – motstandere eller ressurser ved endring?

Organisasjoner gjennomgår stadig større og mindre endringer, men realiteten er at de fleste endringer ikke er så effektive og vellykkede som man skulle ønske. Årsakene er mange og komplekse, men ofte pekes det på medarbeidere som ikke vil være med på endringene. Om ledere klarer å mobilisere energi og krefter gjennom å engasjere og tilrettelegge for reaksjoner og viktige innspill, vil organisasjonen lykkes bedre med endringer og samtidig beholde verdifulle ansatte.

Spiller hjernen din på lag med deg eller holder den igjen deg på jobb og andre arenaer i livet?

I en verden hvor endringer skjer fort og vi kjenner vi ønsker å prestere på mange arenaer, kjenner de fleste på stress, prestasjonspress og høye forventninger fra seg selv og andre. Dette påvirker helsa og hjernen får, og dermed også hvordan vi fungerer, mestrer og presterer på ulike arenaer i livet. Nøkkelen ligger i kunnskap og verktøy fra banebrytende forskning om hvordan du kan få hjernen til å spille på lag med deg og hvordan du kan hente energien du trenger til å få til det som er viktig for deg.

Hvilke daglige rutiner tar deg til ønsket liv, helse og prestasjoner?

Hvem styrer dagen din? Er det du eller omverden; sosiale medier, forventninger fra familie og venner og alle kravene på jobben? Skulle du gjerne fått mer tid til det som er viktig for deg, samtidig som du kan mestre og prestere på ulike arenaer? Nøkkelen ligger i daglige vaner og rutiner. Høres kjedelig ut, tenker du kanskje? Du vil fort oppdage hva dette gjør med energi, fokus og livsglede, samt på hvor mye mer grad du får utrettet det som er viktig for deg på ulike arenaer i livet

Sissel er en dyktig foredragsholder som evner å levere presentasjoner som både er personlige, faglige og full av praktisk og nyttige tips man kan bruke i etterkant, enten i jobb eller privat. Vi hadde gleden av å ha henne med oss på Teknas lederkonferanse nå i år og fikk en inspirerende innføring i hvordan Growht Mindset kan være med på å gjøre deg til en bedre leder. Tusen takk Sissel ?

Hanne GudbjørgsrudTekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening

Vi hadde gleden av å ha Sissel på scenen på Take Lead 2024. Sissel er profesjonell til fingerspissene og viser trygghet og varme fra scenen, og det skinner gjennom at hun virkelig brenner for det hun prater om. Jeg vil anbefale Sissel på det sterkeste.

Camilla CaspersenFRONT Leadership

Sissel er en engasjerende og dyktig foredragsholder og også meget god på å fasilitere workshoper med refleksjons og diskusjonsoppgaver. Hennes temaer rundt ledelse, organisasjon, visjon, strategi, potensiale og ikke minst growth mindset er meget relevante i dag da fremtiden er uviss og vi alle og enhver må bygge vår egen trygghet og bane vår vei gjennom kaoset!

Tove KaikuODA Nettverk

Sissel holdt et svært engasjerende og personlig innlegg om Growth Mindset på ODA Nettverkstreff, der deltagerne både ble inspirert og fikk matnyttige, konkrete tips til hvordan man kan utvikle seg. I tillegg er Sissel veldig profesjonell og hyggelig å samarbeide med, og vi kan varmt anbefale henne.

Kristine NæssODA Nettverk

Sissel er en glimrende formidler som evner å engasjere sin forsamling og også involvere de aktivt i sine foredrag. Hun holder seg oppdatert på ny kunnskapsformidling innenfor de tema hun arbeider med, og er god på raskt å inkludere dette i egne presentasjoner.

Stephan SkjelvanBodø Kommune

Sissel is a great source of inspiration from which I always learn a lot. She is somebody I want to follow. With her high level of passion, experience and knowledge within the leadership, human and organisational field – Sissel manages to present and speak in an engaging and inspiraitonal way.

AnneLi HeneLantmännen Cerealia

Sissel er en dyktig foredragsholder som skaper engasjement i forsamlingen – enten det var rent foredrag eller i form av oppgaver og dialog med tilhørerne. «Inspirerende», «Tankevekkende» og «Veldig bra» var noen av tilbakemeldingene fra våre ledere. Hun er også hyggelig og profesjonell å samarbeide med i forkant og etterkant av selve foredraget.

Kjetil AanonsenPorsgrunn Kommune

Growth Mindset er et spennende og ikke minst viktig budskap. Sissel har også en sterk historie hun formidler på en forbilledlig måte innen et tema som er godt forankret i forskning. I hennes foredrag er det etos, patos og logos i skjønn forening. Anbefaler Sissel som din neste foredragsholder enten du er lærer eller leder.

Berit BjerknesScalero

Sissel har et brennende hjerte for å hjelpe folk til å tenke positivt og utnytte hele sitt potensiale, og klarer med ord og bilde å hjelpe folk fra et fixed mindset over til et growth mindset.

Rune AanderaaAvdelingsleder Stabekk Videregående Skole

Sissel er en godt forberedt, dyktig og hyggelig kursleder i Growth Mindset. Jeg deltok på Growth Mindset kurs via Ungt Entreprenørskap Akershus i Oslo. Sissel lærte oss mye om alt fra mestringstro, hjerneforskning, skoleforskning, Stanford research, talentutvikling og om menneskers evne til utvikling gjennom innsats. Inspirerende og lærerikt. Jeg er faglærer og fikk den kunnskapen jeg trengte for å videreformidle noe av dette til elever på skolen. Inspirerende og nyttig!

Mona Kristin SkogstadRælingen Videregående Skole

Klar til å ta neste steg?

Gi deg sjansen til å lære og bli inspirert gjennom et av våre mange ulike foredrag. Vi skreddersyr etter behov.

Kontakt oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Bli med på vår spennende reise. Vi sender ut nyheter og nyttig informasjon om personlig utvikling med jevne mellomrom.