Om MadeToGrow

Vårt team

Sissel Naustdal

Managing Director

Morten Brandt

Chairman

Anna Knudsen

Board Member

Lars Grytbakk

Teaching

Mona Hartmann

Teaching

Ole-Arvid Liodden

Teaching

André Read

CTO & Developer

Christopher Rygh

Sound & Video

Guillermo Diaz

Graphic Designer & Animator

Zakaria El Badri

Developer

Emi Rexhepi

Developer

MadeToGrow er etablert basert på en brennende engasjement for å utvikle potensialet i mennesker, organisasjoner og samfunnet. Gjennom det ønsker vi å bidra til en bedre verden for alle.

MadeToGrow sin misjon er å inspirere og støtte livslang læring og utvikling til å mestre alle livsarenaer – gjort tilgjengelig for alle.

Alt for mange mennesker går gjennom livet med en følelse av å ikke være gode nok, at de ikke føler livet er så meningsfylt og at de mangler en retning for livet og karrieren.

Vi påvirkes i stor grad av miljøet, menneskene og samfunnet vi lever i. Derfor er det vanskelig å finne svar på hva som er riktig og viktig for oss selv og vårt liv. De fleste går gjennom livet uten å være tro mot seg selv og uten å våge å utvikle sitt potensial gjennom å våge å jobbe for de mål og drømmer de bærer på.

Vi vil gjerne bidra til at mennesker både finner mening og retning for egne liv, at de utvikler seg og mestrer på områder som er viktig for dem.

Vi jobber både direkte med individer og med skoler, arbeidsplasser og andre aktører gjennom å inspirere og bidra til læring, utvikling, prestasjoner, god helse, glede og livsmestring.

[/vc_column_text]

Hvordan vi jobber

1

Vår passion

Vi er drevet av vårt store engasjement og menneskebaserte verdier i vårt arbeid. Vi kombinerer analoge og digitale løsninger tilpasset behovene til våre kunder og samarbeidspartnere.
2

Helhetlig tilnærming

Vi har en bred tilnærming i alt vi gjør og inkorporerer kunnskap innen ledelse, psykologi, nevrovitenskap, biologi og helse fra mer enn 20 års erfaring med utvikling av mennesker og organisasjoner.
3

Forskningsbasert

Vi jobber forskningsbasert og bygger vårt arbeid på omfattende internasjonal og egen forskning, med fokus på å skape langsiktige effekter og verdi.
4

Oppdatert

Vi holder oss kontinuerlig oppdatert innen forskning og beste praksis for å sikre effektiv viktig læring og effektive teknikker som skaper verdi for mennesker og organisasjoner.
5

Skreddersøm

Vi tilpasser den ideelle kombinasjonen av analoge møteplasser, digital læring gjennom webinarer og vår egen app, samt personlig støtte og coaching.
6

Samarbeidspartnere

Vi har solide samarbeidspartnere som er med og muliggjør at vi både kan være lettbente og fleksible, samtidig som vi kan være en tillitsvekkende partner for våre kunder.

Vi føler oss priveligerte som har fått tillit fra spennende kunder og samarbeidspartnere. Disse er med på å bidra til at vi kan komme ut med vår kompetanse og engasjement for menneseker og samfunnet.

Vi vil gjerne høre fra deg

Ta kontakt med oss for å høre mer om oss, hvordan vi jobber og kan bidra for deg eller din virksomhet

Kontakt oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Bli med på vår spennende reise. Vi sender ut nyheter og nyttig informasjon om personlig utvikling med jevne mellomrom.