fbpx
Blogg

En snarvei til suksess

By juli 31, 2018One Comment
[et_pb_section bb_built=»1″ _builder_version=»3.0.92″ background_color=»#ffffff»][et_pb_row _builder_version=»3.0.47″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_image src=»https://8e18e0.n3cdn1.secureserver.net/wp-content/uploads/2018/07/shutterstock_522004027.jpg» _builder_version=»3.0.92″ show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» always_center_on_mobile=»on» force_fullwidth=»off» show_bottom_space=»on» /][et_pb_text _builder_version=»3.0.92″ background_layout=»light»]

Mange av verdens rikeste har ikke universitetsutdannelse, men det har ikke hindret dem i å oppnå suksess. Så hva er det som kreves?

 

«Hvordan kan en person, som i utgangspunktet ikke har noen spesiell fordel her i verden, nå sine mål?» Det var spørsmålet den unge Earl Nightingale stilte seg selv og som motiverte ham til jevnlige besøk på det lokale biblioteket. Og for 50 år siden fant han at et fellestrekk ved nesten alle med stor suksess; de studerte daglig.

Studér en time om dagen – et fag du har interesse for – og etter bare et halvt år kan du forstå det basale. Etter tre år er du en av de beste i faget, etter fem år er du en nasjonal autoritet og etter syv år kan du være en av de beste i verden!

ONE HOUR PER DAY OF STUDY IN YOUR CHOSEN FIELD IS ALL IT TAKES. ONE HOUR PER DAY OF STUDY WILL PUT YOU AT THE TOP OF YOUR FIELD.
– Earl Nightingale

Det er det geniale med denne metoden og grunnen til at den kan endre liv. Så er det noe du vil lære deg? Et nytt språk, designe hjemmesider, lage videoer eller kanskje klatring? Sett av en time hver dag til det du vil lære mer om.

Allerede etter en måned eller to vil du kunne demonstrere dine nye kunnskaper. Om ett år eller to er kanskje det som kun var en interesse blitt ditt nye yrke, eller en stor del av hverdagen din? Uansett hvor det bringer deg, så kan det relateres til den ene, daglige timen.

Og hvis du ikke lærer noe nytt i dag, så er du bare en dag eldre og ikke noe klokere i morgen!

– Sissel

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]