fbpx Skip to main content
Blogg

Verdien av å utvikle potensial

By mai 3, 2024august 26th, 2024No Comments

De fleste ledere og ansatte i virksomheter tar ut langt mindre enn hva som er deres potensial. Er du blant disse? Er du leder og skulle ønske du kunne utnyttet mer av både eget og medarbeidernes potensial?

Ikke bare er dette viktig for den enkelte av oss i et livs- og karrierekvalitets perspektiv. Det er viktig for de resultatene vi kunne vært i stand til å skape. Ikke minst er det viktig for de menneskene, organisasjonene eller de samfunnene våre virksomheter skal skape verdier for.

Så hvorfor tar vi ikke ut mer av potensialet i oss selv og andre? Er ikke det noe av det viktigste i livet vårt – egentlig? Noen tenker kanskje at dette med å utvikle potensial ikke er noe alle ønsker.

Mange har resignert

Jeg er overbevist om at ALLE har et fundamentalt behov for å kjenne at livet er godt, meningsfylt, utviklende og stimulerende. ALLE har behov for å kjenne mestring, at de er verdifulle og at de kan bidra til noe viktig i verden. Hva enn det innebærer for den enkelte.

 

Konsekvenser

Hvilken konsekvens har dette for den enkeltes livskvalitet og livsgnist? For virksomheters resultater og samfunnet som helhet?

  • Kun 13% kjenner engasjement for jobben (Gallup, Europa 2022)
  • Hele 76% opplever at arbeidsrelatert stress har negativ effekt på deres personlige relasjoner (AIS, USA 2022
  • 44% er plaget med ensomhet (SSB Livskalitetsundersøkelsen 2022)
  • Psykiske helseproblemer kostet Norge 320 milliarder i 2023

Hvordan

Hvorfor er det så vanskelig å ta ut mer av potensialet i seg selv og andre? Mange TROR ikke på at det er mulig. Mange VET ikke hvor viktig det er. Mange har ikke KUNNSKAP om hvordan de kan gjøre det.

Vi i MadeToGrow TROR det er mulig, vi VET hvor viktig det er og vi har KUNNSKAP om hvordan.

På tre dager kan du og dine kollegaer, kunder, venner eller familie få det samme.

Bli med på MadeToGrow Experience 11.-13. september i naturskjønne omgivelser på Oslofjord Convention Center, hvor du kan oppelve at livet og karrieren løftes til neste nivå.

https://madetogrow.no/experience/

 

Jeg håper jeg får gleden av å ønske deg velkommen der, sammen med blant annet Brian Mayne, Marit Strømøy, Rodo Escalante, Philip Fossnes og Mona Hartmann ! Om du vurderer å ta med deg flere, ta kontakt for en god pakkepris.

 

Sommerhilsen fra

Sissel Naustdal, engasjert leder av MadeToGrow

 

Vil du følge med oss i andre sosiale medier, finner du oss her:

Facebook, Instagram, YouTube og TikTok for oppdateringer, samt meld deg på nyhetsbrevet vårt – hvor vi holder deg oppdatert på hva om som skjer hos oss.