Velkommen til MadeToGrow University

MadeToGrow University er utviklet for å tilby kurs og programmer for mennesker og organisasjoner som ønsker å utvikle seg selv og andre. Innholdet på MadeToGrow University vil kunne passe for medarbeidere, ledere, studenter, foreldre og til og med fagpersoner. Det er fordi vi fokuserer på temaer som er viktig for alle, uansett arena i livet.

Registrer deg GRATIS og få gratis tilgang til masse spennende innhold.

Da plattformen er nylig lansert setter vi stor pris på om du sier fra om ting vi kan forbedre. Takk for forståelse og tålmodighet!

Masse spennende gratis innhold

Registrer deg for å se våre programmer og få tilgang

Vi utvikler menneskers potensial.

MadeToGrow ble etablert basert på et brennende engasjement for bidra til at mennesker utvikler robusthet, kan mestre og prestere bedre, samt få mer mening og livsglede. For gjennom det kan vi ta ut et større potensial i oss selv, samt bidra positivt til andre mennesker, kollegaer og samfunnet vi tilhører.

Vi engasjerer oss i individer, utdanning, arbeidsplasser og andre samfunnsaktører, så vi sammen kan inspirere og tilrettelegge for læring og utvikling. Da kommer robusthet, mestring, gode prestasjoner, opplevelse av og livsglede helt naturlig.

Våre programmer kan gjennomføres på egenhånd, eller i sammen med andre, for eksempel et team, en hel virksomhet, klasse eller medlemmer i en organisasjon.

Vi kan kombinere digitale programmer med interaktive møteplasser, fysisk og digitalt, samt skreddersy etter behov.

Ønsker du mer informasjon om MadeToGrow University?

Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg, eller sent en epost til post@madetogrow.no

Trine E.

"Da jeg startet i programmet til MadeToGrow, var jeg i ferd med å møte veggen på jobb. Jeg følte meg sliten og hadde liten motivasjon til å komme på jobb. Dette programmet hjalp meg med å innse hvordan jeg kunne jobbe med utfordringene mine både på og utenfor jobben, hvordan jeg kunne styrke motivasjonen, takle stress og kommunisere bedre med kolleger."

Mette T

"Jeg er så glad at jeg kastet meg på programmet med MadeToGrow. Jeg er inspirert, spent, ser frem til hver ny leksjon og føler at jeg er i en god prosess her »!

Anita L. H.

"Jeg opplever at programmet med MadeToGrow har satt tankene mine i gang, som hva min livsmisjon er og hvordan jeg kan koble det til jobben min. Jeg har fått gode teknikker for å bli bedre på stressmestring, samt hvordan jeg kan styre tankene mine fra det negative til det positive. Dette hjelper meg å unngå utbrenthet og sykemelding og hjelper meg til å prestere bedre. Jeg synes alle øvelsene er veldig nyttige og jeg synes programmet er kjempebra."

Amela B

"Programmet er fantastisk! Det beste jeg har sett og jeg har vært gjennom en rekke utviklingsprogrammer."

MadeToGrow App

Ditt hjem for læring, mestring og personlig utvikling – rett i lomma.

Vi i MadeToGrow har i tillegg til MadeToGrow University utviklet en egen app, kun på norsk, som inneholder mer enn 50 digitale programmer, knyttet til mindets, motivasjon, mening, mestring, læring, relasjoner, selvfølelse og helse.

Så dersom du ønsker å se mer av våre digitale programmer, er du velkommen til å laste ned vår unike app.

Les mer om MadeToGrow appen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Bli med på vår spennende reise. Vi sender ut nyheter og nyttig informasjon om personlig utvikling med jevne mellomrom.