Brukervilkår & Personvern

PERSONVERNERKLÆRING NYHETSBREV 

1. Kundedata 

2. Utlevering

3. Hvordan

4. Kontaktinformasjon

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER 

MadeToGrow AS («MTG») tilbyr produkter og tjenester for utvikling av mennesker.

Denne erklæringen gir nærmere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger om mottakere av nyhetsbrev. Dersom du har spørsmål du ikke finner svar på her, er du velkommen til å ta kontakt med oss på sissel@madetogrow.no.  

1. Kundedata 

Vi lagrer følgende opplysninger om mottakere av nyhetsbrev:

  • Navn
  • Epostadresse

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet og opplysningene vil da samtidig bli slettet. Opplysningene brukes ikke til andre formål enn å sende ut nyhetsbrev.

2. Utlevering av personopplysninger og taushetsplikt 

Dine personopplysninger vil bli behandlet konfidensielt. MTG vil i utgangspunktet ikke behandle personopplysninger om deg utenfor EU/EØS. Vi benytter likevel et par underleverandører som per definisjon er lokalisert utenfor EU/EØS.

Disse er som følger:

Oversikt over systemleverandører 
Mailchimp: https://mailchimp.com/  


Vi i MTG har taushetsplikt om den informasjonen om deg vi får kunnskap om. Informasjonene blir behandlet konfidensielt og vil ikke bli gjort tilgjengelig for utenforstående uten ditt samtykke. Taushetsplikten gjelder alle ansatte og etter at avtalen er opphørt.3. Hvordan du kan benytte dine rettigheter som er registrertEttersom personopplysningene som behandles gjelder deg, har du følgende rettigheter:

  • Rett til innsyn i personopplysningene og informasjon om behandlingen
  • Rett til retting og sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger
  • Rett til å bli slettet
  • Rett til å begrense behandlingen

Du har og rett til å klage oss inn til Datatilsynet dersom du ikke liker måten vi behandler dine personopplysninger på.

4. Kontaktinformasjon til behandlingsansvarlig

Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med daglig leder i MTG: Sissel Naustdal på sissel@madetogrow.no

MadeToGrow AS, Org.nr. 919110635,
Adresse: Gaustadalléen 21, 0349 OSLO

Sissel Naustdal
Daglig Leder

En innovativ teknologiplattform med målsetting om å styrke motivasjon, motstandskraft, læring og prestasjoner.

KONTAKT OSS

  sissel@madetogrow.no

  92290902

  MadeToGrow AS
Gaustadalléen 21
0349 Oslo (Forskningsparken)

FØLG OSS